The Wash Company Wasserette Stomerij

Gesloten (wo 08.00 - 19.00)

Toon openingstijden

wasserettes - The Wash Company Wasserette Stomerij - kaartoverzicht

The Wash Company Wasserette Stomerij

Welkom op de webpagina van The Wash Company Wasserette Stomerij op wasdoen.nl - de beste wasserettes website van Nederland! 

Op deze pagina kunt u reacties achterlaten en treft u diverse informatie aan zoals adres- en contactgegevens.

Expertises

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor The Wash Company Wasserette Stomerij

Openingstijden

Gesloten
Opent vandaag om 8.00
maandag8.00 - 19.00
dinsdag8.00 - 19.00
woensdag8.00 - 19.00
donderdag8.00 - 19.00
vrijdag8.00 - 19.00
zaterdag8.00 - 19.00
zondag10.00 - 19.00

Recensies

Profielafbeelding v d berk

  1 

Voor het eerst kleding gebracht, bij het ophalen bleek een knoop verloren te zijn geraakt, dit moest ik zelf opmerken en er werd stellig geprotesteerd. Niet hun fout, was al zo volgens hun. Echt belabberde service. Met zoveel nette stomerijen in de buurt is dit zeker de slechtste keuze. Fout maken ok, maar niet toegeven (en niet zelf repareren) echt belachelijk. Kon vervolgens bij de buren mijn kledingstuk achterlaten ter reparatie.

0 -4

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast
Profielafbeelding groeneveld
groeneveld
8 maanden geleden
in dit criminele no core milieu is 11 euro voor kwantiteit een hoog bedrag en voor een goed verstaander een half woord : wees gewaarschuwd
Beantwoorden  • 
Profielafbeelding groeneveld
groeneveld
groeneveld
8 maanden geleden
de btw in met name dit milieu is navolgend https://www.ad.nl/binnenland/cashtraps-ontdekt-bij-meerdere-pinautomaten-politie-waarschuwt-voor-nieuwe-vorm-van-oplichting~a191d2e8/ als men geen cash heeft om het verschuldigde te betalen en geen toegevoegde waarde
Beantwoorden  • 
Profielafbeelding groeneveld
groeneveld
groeneveld
8 maanden geleden
geduld... schone zaak in bescheidenheid siert zult gij vinden wat gij zoekt inzake hielenlikkers https://www.parool.nl/ps/kleine-wasjes-grote-wasjes-zo-houden-zij-hun-wasserette-draaiende-in-de-energiecrisis~baead99b/?referrer=https://www.google.com/ van navolgend blank joods christelijk https://www.koninklijkhuis.nl/ overspel incest inteelt is geen schennis doxing shunning wit wassen anti semi tisme vraagt geen tekst uitleg toelichting
Beantwoorden  • 
Profielafbeelding groeneveld
groeneveld
groeneveld
7 maanden geleden
.. https://bijbel.eo.nl/ .. miljarden verliezen in de internationale drugshandel .. https://stevenbrownsblog.wordpress.com/ .. al is de leugen in dit christelijke ghetto nog zo snel .. https://www.youtube.com/watch?v=z2kSgVIDAY4 .. vraagt geen tekst uitleg toelichting ..
Beantwoorden  • 
Beste Wash Company, is het mogelijk om op maandag 16 maart rond 15:00/16:00 een halfuurtje een fotoshoot te doen? Ik neem niet veel ruimte in want ik werk alleen, met alleen een camera en met de jongen die ik moet fotograferen. Graag hoor ik van u! Met vriendelijke groet, Lisa
Beantwoorden  • 
Profielafbeelding coronel
Coronel
5 jaar geleden
Ik breng al 10 jaar de was naar the Wash Company op de Haarlemmerdijk in Amsterdam. Er is nog nooit iets kwijtgeraakt! De medewerkers zijn vriendelijk en hulpvaardig.
Beantwoorden  • 
good service and a cheap price, The washing and steaming is of good quality with them, looks good. the man at the counted receives me friendly with a big smile, the opening times and closing times are good for me.
Beantwoorden  • 
ik vind het goede stomerij wast je kleding goed ik breng mijn kleideing al 10 jaar ik had nooit een probleen alles is netjes mensen zijn vriendelijk ik zal aanraden op je kleiding bij de the wash company laten te wassen en stomen.
Beantwoorden  • 

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De wasdoen.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

The Wash Company Wasserette Stomerij
Haarlemmerdijk 32
1013JD Amsterdam

+31 (0)20 6253672

Links

Website
-

Deel deze pagina

The+Wash+Company+Wasserette+Stomerij img