Edelweiss TextielverzorgingGesloten (wo 08.00 - 17.00)

Toon openingstijden

wasserettes - Edelweiss Textielverzorging - kaartoverzicht

Edelweiss Textielverzorging

De Edelweiss Groep wordt gevormd door een drietal bedrijven: Edelweiss Textielverzorging, Modeluxe Linnen Services en Giezeman de Wasman.

De Edelweiss Groep, die zich traditioneel richtte op het verzorgen van persoonsgebonden gezinswas, heeft zich ontwikkeld naar een professionele organisatie van bijna alle soorten textielverzorging. De gezinswas is gebleven, maar werd aangevuld met klanten uit horeca, gezondheidszorg, overheid en industrie.

Elk bedrijf kent zijn eigen specialisme: van Persoonsgebonden wasverzorging voor de Gezondheidszorg en Particuliere markt tot grootschalige Linnenverhuur en –verzorging voor Gezondheidszorg en Horeca. De Edelweiss Groep heeft ook de beschikking over een eigen stomerij. Zodoende heeft de Edelweiss Groep op het gebied van reiniging van linnen en kleding alle benodigde disciplines in eigen huis.

Door middel van scholing en de nadruk op constante kwaliteitsverbetering streven wij ernaar onze dienstverlening steeds aan de hoogste kwaliteitseisen te laten voldoen.

Verantwoord en duurzaam ondernemen is natuurlijk van groot belang. Vandaar dat de Edelweiss Groep voldoet aan de hoogste eisen en normen op het gebied van milieu, energie, en arbeidsomstandigheden, en beschikt over een milieucertificaat en belangrijke kwaliteitscertificaten. De Edelweiss Groep is tevens licentiehouder van Fairtrade van Max Havelaar, wat staat voor het aanbieden van maatschappelijk verantwoorde en duurzame producten en een eerlijke handel.

Services

  • Wasserij/Stomerij voor particulieren en bedrijven

Openingstijden

Gesloten
Opent morgen om 8.00
maandag8.00 - 17.00
dinsdag8.00 - 17.00
woensdag8.00 - 17.00
donderdag8.00 - 17.00
vrijdag8.00 - 17.00
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast
12/5 was teruggebracht(i pl v 5/5) 26/5 weer halen,en dan 2/6 terugbrengen,heb ik goed begrepen,dab 23/6 weer halen?
Beantwoorden  • 

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De wasdoen.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Edelweiss Textielverzorging
Spaarnestraat 62
2515VP Den Haag

+31 (0)88 0700400

Deel deze pagina

Edelweiss+Textielverzorging img