Snella Autowas

Snella Autowas

Van Rhijn Groep BV - Succes door samenwerking.
Bouwen is topsport. Bij de Van Rhijn Groep BV weten we dit maar al te goed. Daarom hebben samenwerking en inzet bij de Van Rhijn Groep BV altijd een cruciale rol gespeeld. Niet alleen een goede samenwerking tussen onze bedrijven in Katwijk en Nieuw-Vennep, maar ook een intensieve samenwerking met alle betrokken partijen in het projectontwikkel- en bouwtraject is van groot belang. Deze werkwijze heeft de Van Rhijn Groep BV gemaakt tot wat het nu is: een toonaangevend bedrijf met een uitstekende reputatie in bouwend Nederland.
In 2012 bestaat Van Rhijn Bouw 40 jaar. In deze 40 jaar is het Katwijkse familiebedrijf uitgegroeid van een kleine aannemer tot een bouw- en ontwikkelingsmaatschappij van formaat. 40 jaar Van Rhijn Bouw: een mijlpaal die zeker niet ongemerkt voorbij mag gaan.
In november 1972 startte Jan van Rhijn sr. met aannemersbedrijf te Katwijk. Het bedrijf was in die tijd vooral gespecialiseerd in kleinschalige bouw- en verbouwprojecten. Tot op de dag van vandaag is Van Rhijn Bouw nog een echt familiebedrijf met twee zoons van Van Rhijn sr. in de directie, welke bestaat uit Jan van Rhijn, Hans van Rhijn en Jan van Duijn. Onder de huidige directie is Van Rhijn Bouw uitgegroeid tot een toonaangevende bouw- en ontwikkelingsorganisatie in West-Nederland met een tweede vestiging in Nieuw-Vennep. De projecten variëren van vrijstaande villa’s tot grootschalige ontwikkeling en herstructurering van complete woonwijken.
Samenwerking.
40 jaar is een hele prestatie. “Maar, dat doe je niet alleen” benadrukt de directie. “Bij Van Rhijn Bouw hechten wij dan ook veel waarde aan samenwerkingen binnen projectontwikkel- en bouwtrajecten. Onze slogan is niet voor niets Succes door Samenwerking.” Een van die gewaardeerde relaties is wooncorporatie WoonOpMaat uit Heemskerk. Van 2011 tot 2015 werkt.

Services

  • Alleen op afspraak
  • Gratis offerte

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De wasdoen.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Snella Autowas
Valkenburgseweg 101
2223KC Katwijk

+31 (0)71 4077999

Links

Website
-

Deel deze pagina

Snella+Autowas img