Wasserette 't Wasbord

Wasserette 't Wasbord

Onze doelstelling is natuurlijk zoveel mogelijk klanten tevreden naar huis te laten gaan, Zowel bij de zelfbediening als bij de service kant.

Het allerleukste blijft toch de wassen netjes verzorgt met de klanten mee te geven.
Zo'n 27 jaar geleden zijn mijn ouders met de wasserette begonnen. Mijn moeder heeft het grootste deel van de zaak opgezet, mijn vader bemoeide zich meer met het technische gedeelte.

Toen zij begonnen was ik 14 jaar. Inmiddels ben ik 44 jaar, dus ken ik de zaak van onder tot boven.

Het leukste vind ik dat veel van onze klanten ook zo lang al bij ons zijn. Die mensen kennen mij dus van puber tot volwassen vrouw. Ook mijn zwangerschappen (heb drie kinderen) hebben zij meegemaakt. Mijn kinderen zijn inmiddels 15 (tweeling), en 19 jaar.

Zo zie je dat de wasserette een echt familiebedrijf is, ook mijn man neemt de nodige taken voor zijn rekening, natuurlijk de reparaties, strijkwerk en hij haalt de wassen op of brengt ze weg.

Ook onze klanten zijn eigenlijk geen klanten meer, maar meer kennissen.

Zo'n vijf jaar geleden heb ik de wasserette overgenomen. Mijn vader kwam te overlijden, en voor mijn moeder werd het toen te veel.

Van mijn moeder heb ik natuurlijk heel veel geleerd. En voor sommige dingen vraag ik echt nog haar advies. Zij heeft heel veel 'feeling' voor het vak. Mijn moeder is een pittige tante van 66 jaar, met de energie van een 20 jarige.

Vanaf de overname zijjn wij samen verdergegaan. In de loop der jaren zijn wij perfect op elkaar afgestemd. Over het algemeen verzord mijn moeder de wassen, en neem ik de overhemden en ander handstrijkwerk voor mijn rekening.

Zo vormen wij samen een mooi team.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De wasdoen.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Wasserette 't Wasbord
Jacob van Campenplein 31
3067LA Rotterdam

+31 (0)10 4202784

Deel deze pagina

Wasserette+%27t+Wasbord img