Schraven Textielverzorging Tegelen

Schraven Textielverzorging Tegelen

Textielverzorging Schraven Tegelen BV is een wasserij die linnengoed, kleding en bedrijfskleding reinigt voor zowel hotels/restaurants, particulieren als voor bedrijven.

Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in het reinigen van bedrijfskleding, linnengoed en persoonsgebonden goed in verpleeg– en verzorgingstehuizen, maar bieden tevens een compleet pakket voor de horeca, bestaande uit verkoop en verhuur van linnen, handdoek– en zeepautomaten en schoonloopmatten. Tevens hebben we een nieuwe lease-formule voor hotel- en restaurantlinnen en bedrijfskleding.

Uw goederen zijn ook bij onze eigen expeditie in goede handen. Gaat het om gereinigde of te reinigen goederen, onze opgeleide chauffeurs en speciaal ontwikkelde transportsystemen en de daarbij aangepaste vrachtwagens zorgen ervoor dat uw goederen veilig, hygiënisch en op de daarvoor afgesproken dagen bij u worden gehaald en gebracht. Gereinigde en niet gereinigde goederen worden bij ons strikt gescheiden gehouden. Tussen expeditie- en productieplanning wordt dagelijks gecommuniceerd om een naadloze aansluiting te realiseren van het gehele productieproces en de expeditie. Op deze manier kunnen wij stipt en volgens afspraak leveren.

Textielverzorging Schraven BV is een lokale moderne -middelgrote- wasserij gevestigd in Tegelen (Venlo). We zijn breed georiënteerd in ons aanbod. Zo verzorgen wij textiel voor bedrijven, en van fabriek tot restaurant. Daarnaast hebben wij de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in de gezondheidszorg.
Wij hebben de mogelijkheden om een gedeelte, maar ook om uw totale wasgebeuren uit handen te nemen. Ons werkgebied strekt zich uit tussen Sittard, Weert en Eindhoven.
Geschiedenis.
De wasserij is in de eerste helft van de 19e eeuw begonnen als Wasserij Verdonck. Begin vijftiger jaren nam de heer Schraven de wasserij over van de schoonouders.

Tevens werden de activiteiten uitgebreid met bedrijfskleding. Met als speerpunt kwaliteit, zorg en service groeide de onderneming gestaag, wat leidde tot diverse uitbreidingen. In 1999 werd de werkoppervlakte van de wasserij verdubbeld.

Na drie generaties werd in 2002 de leiding van het bedrijf overgenomen door de familie Peters, die reeds jaren werkzaam waren binnen het bedrijf.

Services

  • Ophaal- en brengservice

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De wasdoen.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Schraven Textielverzorging Tegelen
Nassaustraat 16
5932EB Tegelen

+31 (0)77 3731729

Deel deze pagina

Schraven+Textielverzorging+Tegelen img