Van Delden Wasserij StomerijGesloten op zondag

Toon openingstijden

wasserettes - Van Delden Wasserij Stomerij - kaartoverzicht

Van Delden Wasserij Stomerij

Net buiten de bebouwde kom van Vaassen, midden in de mooie natuur, is Wasserij Van Delden gevestigd. Wij mogen ons gerust een wasserij met ruime ervaring noemen. Vanaf 1879 wordt er door ons nog altijd dagelijks gewerkt aan de beste kwaliteit en de grootst mogelijke service. De vijfde generatie Van Delden zorgt ervoor dat u als klant tevreden kunt zijn over ons werk!

Wasserij Van Delden is er voor al uw wasgoed. Particulieren, horeca en bedrijven mogen rekenen op de allerbeste behandeling van kleding, bedrijfskleding, tafel-, bed- en keukenlinnen. Als extra service verzorgt Van Delden ook uw stoomgoed. Naast het reiningen verkoopt en verhuurt Van Delden alle soorten linnengoed en bedrijfskleding. Met de haal- en brengservice van Van Delden is uw gehele wasgoed van begin tot eind in goede handen van onze medewerkers. Wij zorgen ervoor dat u wordt ontzorgd…

Waarom u voor Wasserij Van Delden kiest?

Omdat u dan kiest voor de kwaliteit waar wij borg voor staan!
Wasserij Van Delden heeft een groot aantal vaste klanten. Particulieren, maar ook restaurants, hotels en cateraars. En steeds meer bedrijfsrestaurants weten de weg te vinden naar onze wasserij die al jarenlang bekend staat om haar levering van uitstekende kwaliteit en service. Door klein te blijven kunnen wij de grootste zorg aan uw wasgoed geven.

Horeca
Alle soorten tafel-, bed- en keukenlinnen wordt schoon en gestreken afgeleverd.
Damast wordt op een speciale manier behandeld en opgemaakt zodat deze mooie stof haar eigen kwaliteiten behoudt. Natuurlijk worden alle stoffen op de juiste manier en met zorg behandeld. De kleding van uw medewerkers wordt door ons vakkundig behandelt, zodat uw mensen er uitzien om door een ringetje te halen. Indien gewenst, wordt het wasgoed vakkundig gelabeld.

Elk hotel, restaurant, cateraar en bedrijfsrestaurant dat gebruik maakt van de diensten van Van Delden, mag rekenen op een zorgvuldige behandeling van alle soorten wasgoed! Van Delden biedt bovendien de mogelijkheid om bedrijfskleding, alsmede alle soorten linnen voor bovengenoemde horeca-bedrijven te huren of te kopen.

Overige bedrijven
Voor alle overige bedrijven geldt uiteraard dat Van Delden aan dezelfe eisen voor kwaliteit en service voldoet. Voor alle branches is Van Delden dé wasserij voor het reinigen, de verhuur en verkoop van bedrijfskleding. Ook voor deze bedrijven is uiteraard de haal- en brengservice voor ons de normaalste zaak.

Services

  • 24-uurs service
  • Bezorgservice
  • Gratis offerte
  • haal- en brengservice
  • Online afspraak maken

Openingstijden

Gesloten
Opent morgen om 7.30
maandag7.30 - 17.30
dinsdag7.30 - 17.30
woensdag7.30 - 17.30
donderdag7.30 - 17.30
vrijdag7.30 - 17.00
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast
een uitstekende wassery stomery morgen al klaar om 7.30 maandagmorgen zeer duidelijk een topper
Beantwoorden  • 

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De wasdoen.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Van Delden Wasserij Stomerij
Deventerstraat 102
8171AH Vaassen

+31 (0)578 571305

Deel deze pagina

Van+Delden+Wasserij+Stomerij img