Wemba

Wemba

Wasserij Wemba neemt al vele jaren de zorg voor de bedrijfskleding uit handen bij de vleesverwerkende industrie. Ook verzorgen wij de was voor universiteiten, scholen, horeca, particulieren en bedrijven.

Wij wassen, drogen, vouwen, strijken of mangelen uw was met veel zorg voor kwaliteit.

Wij verzorgen uw was voor een vriendelijke prijs.

Al een tiental jaren verzorgen wij de bedrijfskleding in de voedselverwerkende industrie. Wij werken volgens de certex-normering, die jaarlijks gecontroleerd wordt door een keuringsinstantie. Wij reinigen onder andere overalls, jassen, highcare kleding en vrieskleding, terwijl we ook de doeken en dweilen kunnen verzorgen. Ook reinigen wij luchtzakken en behandelen deze tegen bacteriƫn en schimmels.

Voor bedrijven verzorgen wij onder andere persoonsgebonden kleding zoals veiligheidskleding, werkplaatsoveralls en jassen. Ook kunnen wij de doeken en dweilen verzorgen. Tevens leveren wij handdoekrollen en verhuren en reinigen we schoonloopmatten.

Wasserij Wemba beschikt over apparatuur om de gehele was te verzorgen. Of het nu gaat om servetten, tafellakens, doeken of kokskleding, het totale assortiment kunnen wij voor u behandelen. Wij maken met u afspraken over het ophalen en bezorgen, terwijl er bij grote drukte extra bezorgd kan worden.

Wasserij Wemba bedient al een tiental jaren particulieren in onder andere Haarlemmermeer, Alphen aan den Rijn, Nieuw-Vennep, Hoofddorp, Voorschoten, Wassenaar, Leiden en omstreken. Wij rijden onze route altijd op een vaste dag, zodat u weet wanneer u onze chauffeur kunt verwachten. Wij sorteren uw was op soort en voorzien ieder stuk wasgoed van een aan u gekoppeld nummer. Uw was wordt op het juiste programma gewassen. Na het drogen of strijken wordt ieder stuk wasgoed gecontroleerd op kwaliteit. De volgende week wordt uw was op dezelfde dag teruggebracht. Als u dat wilt, stellen wij een waszak ter beschikking.

Wij reinigen luchtzakken en behandelen deze tegen bacteriƫn en schimmels. Voor een gezonde luchtkwaliteit is het aan te bevelen deze luchtzakken regelmatig te laten reinigen en behandelen.

Wij kunnen uw schoonloopmatten voor u reinigen, maar ook kunt u bij ons schoonloopmatten huren of kopen. Een mat kan met uw logo worden geleverd.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De wasdoen.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Wemba
Nieuw-Vennep Nieuw-Vennep

+31 (0)252 688782

Deel deze pagina

Wemba img